Gamla damer som blogga är pinsamma

7 april 2015

Kan man börja blogga när man är 39,5 år??? Min yngsta dotter Alva tycker att mitt nya påhitt att skapa en yogablogg är väldigt pinsamt. Eller för att citera henne "Gamla damer som bloggar är pinsamma, mamma". Inte heller får jag stöd från min exman Tomas som suckar och menar att det här är just ett sånt projekt som jag aldrig brukar fullfölja... 

Och visst är det med lite skräckblandad förtjusning som jag knappar fram de första orden. Tanken med bloggen är att dela med mig lite av mitt liv och hur yogan och mindfulnessen hjälper mig i min vardag. För hur gör man egentligen för att få ihop familj, jobb, hem, egen yogaträning, barnens aktiviteter och ändå ha ett liv??? Och hur hanterar man stress, oro och när livet inte blir som jag vill eller när andra inte gör som de borde? För är det inte just det som vi den moderna nutidsmänniskan kämpar med? Och vem vet, kanske kan vi hitta svaren i yogan? 

Så nu sätter vi igång, välkommen till vår yogablogg:)