"Långisyoga 1"

Linda 28 december 2015

Så här precis innan nyår brukar jag alltid gå tillbaka till året som gått och se vad som hänt, vilka drömmar som faktiskt blev av och vilka som jag kan spara till nästa år. Och i år har det verkligen varit ett händelserikt år! Inte nog med att jag börjat blogga så har vi även haft fem olika yogaresor/retreater både i Sverige och utomlands, vi har kunnat välkomnat nya yogalärare och kurser till centret samt startat en webbutik som nu börjar komma igång så smått. Dessutom har vi designat fina yogasmycken som många runt om i landet börjat hitta. Tusen TACK alla ni fina för att ni är med oss på vägen:)

Så börjar jag titta fram mot 2016 för att se vad vi önskar ska hända då... Men innan dess är det dags för ett nytt yogapass igen, Långisyoga 1 det andra av flera yogapass som alla är mellan 16 och 26 minuter långa. Just det här är det längsta av dem alla, men å andra sidan har vi förhoppningsvis lite mer tid nu över julen så det finns hopp:) Fokuset för passet är att vi börjar se våra tankar.

Själva tanken med passen att man ska kunna göra dem hemma mellan yogapassen på centret, utan att det tar för mycket tid. Ni kommer att känna igen rörelserna från viryayogan flöde 1. Flöde 2 kommer senare till våren. Så även om vi inte stannar så länge i varje rörelse, kommer vi ha gått igenom hela kroppen när vi är klara.

Gott nytt år och lycka till med allt:) Vi ses igen i februari!