Vi finns numera på YouTube

Linda 30 augusti 2016

Så äntligen är bloggen tillbaka:) Som ni vet utbildar jag mig just nu till terapeut (KBT steg 1) och i våras blev det för mycket i skolan så bloggen var tvungen att vila en stund. Men nu är tanken att vi ska plocka upp den igen och jag har förberett små korta yogafilmer som kommer att dyka upp här under hösten och våren. Vi har till och med fått en alldeles egen YouTube- kanal där de också kommer att visas! Gå gärna in och gilla dem om du har möjlighet.

Grejen med filmerna är att de ska vara som ett komplement till yogapassen på vårt yogacenter i Tyresö, där vi varje vecka går igenom kroppen ordentligt. Och med tanke på hur bra vi mår av yogan så vore det ju fantastiskt om vi bara kunde få till lite mer av den under veckan där hemma. Fast det är ofta där som det liksom knyter sig. Ibland får jag för mig att jag behöver eoner av tid för att hinna. Men även små korta stunder av yoga och närvaro kan göra underverk i vardagen! Det är därför som filmerna är mellan 3,5 till 25 minuter långa, allt för att de ska få plats i vår hektiska livsstil.

Yogafilmerna kommer ha ett ”is-tema” och först ut är "Stolisyoga" där man alltså gör yoga sittandes på en stol, kanske framför datorn vad vet jag. Redan nu här på bloggen hittar ni ”Långisyoga” och ”Kortisyoga”. Men du kan även se fram emot "Kramisyoga" (massage inspirerad från barnyogan), "Kompisyoga" (yoga för två) och "Mjukisyoga" (medi/yin-inspirerat pass) för att nämna några. Det kommer också att finnas små meditationsfilmer som tex "Kubis" där vi inleder med en andningsövning och sedan vilar i stillhet.

Så jag hoppas att du kommer att tycka att det här är lika roligt som vi och att filmerna kan vara till någon nytta. Mycket glädje och lycka till!