Gåvokort - Ge en get

Fantastiska kort som både sprider glädje och faktiskt gör skillnad. Vad kan vara bättre än att ge det till någon som redan har allt och samtidigt göra världen lite vackrare?

Genom att köpa detta kort stödjer du Individuell Människohjälps arbete i Zimbabwe för föräldralösa barn. En get kan få flera killingar om året. Det blir snabbt en hel hjord som både ger näringsrik mjölk och en inkomst. Dessutom är getterna mjuka att krama när man känner sig ensam.

Men getterna betyder mer än så. Den som äger boskap får respekt och en röst i samhället – och det kan verkligen förändra barnens liv till det bättre.

Individuell Människohjälp är en svensk biståndsorganisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap. Organisationen grundades 1938 och verkar i dag i tolv länder världen över.

Utomlands arbetar IM för att barn ska gå i skolan, för att förebygga sjukdomar och för att människor ska kunna försörja sig och sin familj. I Sverige handlar IMs arbete om integration och delaktighet i samhället. De tror på människors egen kraft och vilja att förändra sin egen situation. Därför utformas insatserna som hjälp till självhjälp.

176,00 kr