Gåvokort - Kaffeplanta

Fantastiska kort som både sprider glädje och faktiskt gör skillnad. Vad kan vara bättre än att ge det till någon som redan har allt och samtidigt göra världen lite vackrare?

Genom att köpa detta kort stödjer du Individuell Människohjälps arbete i El Salvador sprider kaffeplantor glädje till fattiga, ensamstående mammor och deras barn. Överskottet från en ekologisk kaffeplantage går till att driva dagis i huvudstaden så att kvinnorna kan arbeta för att försörja sig själva och sin familj. Det betyder inte bara mat på bordet och någonstans att bo, det bidrar också till att stärka kvinnornas ställning i både hemmet och i samhället.

Individuell Människohjälp är en svensk biståndsorganisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap. Organisationen grundades 1938 och verkar i dag i tolv länder världen över.

Utomlands arbetar IM för att barn ska gå i skolan, för att förebygga sjukdomar och för att människor ska kunna försörja sig och sin familj. I Sverige handlar IMs arbete om integration och delaktighet i samhället. De tror på människors egen kraft och vilja att förändra sin egen situation. Därför utformas insatserna som hjälp till självhjälp.

79,20 kr