Gåvokort - Nalle

Fantastiska kort som både sprider glädje och faktiskt gör skillnad. Vad kan vara bättre än att ge det till någon som redan har allt och samtidigt göra världen lite vackrare?

Genom att köpa detta kort stödjer du Individuell Människohjälps arbete i Sverige och ger en nalle till nyanlända barn. Många barn flyr till Sverige från krigsdrabbade länder runt om i världen. I de pedagogiska programmen Barn i väntan och Barn i start får barnen lära sig mer om sig själva och vad som händer inombords. De bearbetar sina upplevelser samtidigt som de får verktyg att hantera sin situation och sin vardag. Dessutom träffar de många nya kompisar att busa med! 

Individuell Människohjälp är en svensk biståndsorganisation som bekämpar och synliggör fattigdom och utanförskap. Organisationen grundades 1938 och verkar i dag i tolv länder världen över.

Utomlands arbetar IM för att barn ska gå i skolan, för att förebygga sjukdomar och för att människor ska kunna försörja sig och sin familj. I Sverige handlar IMs arbete om integration och delaktighet i samhället. De tror på människors egen kraft och vilja att förändra sin egen situation. Därför utformas insatserna som hjälp till självhjälp.

132,00 kr