Honung med vanilj

Vackra och smakrika honungsburkar med hel vaniljstång inuti. De är helt underbara! Perfekta att ha i te och matlagning som "nyttigt" sötningsmedel eller att ge bort som present. Det här är en ekologisk och näringsrik honung tillsammans med söt vanlij som är en av naturens bästa örter för att lugna kroppen. Ringla ner i en kopp te för bästa kvällsro!

När vi använder "vanligt" vitt raffinerat socker så höjer det blodsockret snabbt och mycket, något som ger oss energi för stunden, men som strax leder till blodsocker fall och vi blir ännu tröttare och sötsugnare än tidigare. Dessutom vet man idag att vitt socker kan göra oss beroende. Därför försöker man att hitta andra alternativa sötningsmedel som innehåller naturligt fruktsocker som höjer blodsockret långsammare. Sirap och honung kan vara ett sådant och är utmärkta att ha både i teet och till bakning och matlagning.

Från Sonnentor kommer enbart ekologiska och naturliga produkter och de har även fått pris för sitt miljötänk samt för sitt sociala engagemang. "The smiling sun" som det även kallas, bildades på 80-talet med viljan att stödja småskaligheten för bönderna på den österrikiska landsbygden. Sedan dess har det bara vuxit och numera är över 150 ekologiska bönder anslutna och de finns över hela världen.

Ingredienser: Akaciahonung*, vaniljstång*. *= ekologisk certifierad ingrediens.

230 g

69,00 kr