Hotel d'Amor - Rosente

Det traditionella kinesiska téet Hotel d'Amor från Mr Jones, är precis lika romantiskt som det låter. Svart te blandas med naturliga rosenblad och ger en god smak utan att för den skull bli kvalmig. Rosente har i alla tider uppskattats för sina medicinska egenskaper och för att det innehåller många vitaminer, bland annat vitamin C. Man säger till och med att en kopp rosente motsvarar 50-60 apelsiner! Så nästa gång du blir förkyld så prova detta:)

Men det är inte bara immunförsvaret som stärks av rosenbladen. De verkar även gynsamt för matsmältningen samt anses lugna nervsystemet och verka mot depression och trötthetssyndrom.

Det holländska Mr Jones, har tidigare endast serverat sina téer på caféer, restauranger och hotell. De har ett miljötänk och använder inga konstgjorda konserveringsmedel eller smak- och färgämnen. Många av deras téer är dessutom ekologiska. Det som jag tycker är spännande med Mr Jones, är att de har samlat téer från alla världens hörn. Dessutom är det mer "riktiga" téer för dem som inte är så vana vid örttéer.

20 påsar

45,00 kr