Instant Karma - Eko Kryddor & Örter

Instant Karma från Mr Jones är ett jättegott ekologiskt kryddigt örte som bland annat innehåller kanel, lakrisrot och ingefära.

Både kanel och ingefära kommer från Asien och har används i många tusen år i både kinesisk och indisk medicin. Traditionellt används ingefära för att bota illamående, lindra diarré och andra magbesvär. Den är antiinflammatorisk och används för behandling av ledont och andra inflammatoriska tillstånd .

Dessutom innehåller den mycket antioxidanter och är bra på att bota onda halsar då den har effekt på både bakterier och virus. Kanel är också bra för mycket bland annat blodcirkulationen, stimulera matsmältningen och verkar slemlösande för andningsvägarna. Så du hör ju, det här téet är helt fantastiskt:)

Det holländska Mr Jones, har tidigare endast serverat sina téer på caféer, restauranger och hotell. De har ett miljötänk och använder inga konstgjorda konserveringsmedel eller smak- och färgämnen. Många av deras téer är dessutom ekologiska. Det som jag tycker är spännande med Mr Jones, är att de har samlat téer från alla världens hörn. Dessutom är det mer "riktiga" téer för dem som inte är så vana vid örttéer.

20 påsar

45,00 kr