Multimineral

Holistic MultiMineral är ett mineraltillskott som innehåller organiska mineralföreningar samt mer än 70 spårämnen. Mineraler glöms ofta bort men de är lika viktiga som vitaminer. Kroppen behöver 60 olika mineraler för att den ska kunna fungera. Men med hårt drivna grönsaker och sjunkande mineralhalter i jordarna, (upp till 75% på 40 år) medför att vi har svårt att få i oss så mycket mineraler som vi behöver för att må bra.

Magnesium minskar trötthet, kalium hjälper till att bibehålla ett normalt blodtryck och muskelfunktion, zink behövs för immunförsvaret och för att skydda cellerna mot oxidering och kalcium är bra för skelett och tänder för att nämna några av mineralernas funktioner.

Holistic är ett härligt svenskt företag från Motala som började med att hålla föredrag om hur kost och livsstil påverkar vår hälsa. Sen upptäckte de att det saknades bra och rena kosttillskott på marknaden för att återställa balansen i kroppen. Idag håller de både utbildningar samt utvecklar egna kosttillskott där de själva har koll på innehåll och kvalitet. Är ett av de bästa på marknaden.

 

90 kapslar

199,00 kr