Pukka Clean Green

Pukka Clean Greens är en blandning av klorofyllrika gröna livsmedel som innehåller gräsjuicer, gröna blad, groddfrön, havsalger, sötvattenalger och örter som befrämjar matsmältningen och gör oss friskare överlag. Jag mår själv så väldigt bra av att göra gröna drinkar med det. Och jag får mycket mer energi!

Klorofyll är det växtämne som ger växter och grönsaker dess gröna färg när solens strålar träffar växten. Det ger inte bara en härlig grön färg till växter och grönsaker utan ansvarar också för växtens syreupptag och näringsomsättning. Många liknar klorofyll med människans blod, hemoglobin, där klorofyll är växtens blod. Man har ganska nyligen börjat upptäcka att klorofyll har en renande och utrensande effekt i kroppen, särskilt i mage, tarm, lever och blodet.

Andra goda egenskaper med klorofyll är att den fungerar som en kraftfull antioxidant som både stärker immunförsvaret samt bekämpar fria radikaler.  Pukka Clean Green är lätt att ha med sig då den redan rätt doserad och kommer i en påse som som du kan blanda ner i vatten, jouice eller smoothien gärna före måltid en gång om dagen. Kombinera gärna med Vitalise eller Fiber Plus.

Pukka är ett spännande företag som drivs av två engelskmän. Det grundar sig på ayurveda som är en uråldrig indisk tradition och ofta kallas för yogans syster. I korthet handlar det om att leva på ett klokt sätt och att stärka sin hälsa bland annat genom örter. Pukka har en mängd certifieringar och är både ekologiska och Fair Trade. De strävar efter långsiktiga relationer och besöker ofta till bönderna och länderna som odlar råvarorna, för ett utbyte åt båda håll...

Ta en påse om dagen

12,00 kr