Pukka Fiber Plus

Pukka Fiber Plus är ett ekologiskt fiberpulver som både håller tarmen igång och kan även användas för utrensning på ett skonsamt sätt. Innehåller en fiberrik blandning av lösliga och olösliga fibrer, bland annat psylliumfröskal, linfrö, Aloe vera juice och lakritsrot, rå kakao och kanel som är bra för matsmältningen. Pukka Fiber Plus hjälper tarmen att absorbera upp rest- och slaggprodukter och rensar ut dem på ett skonsamt sätt, genom avföringen.

Pukka Fiber Plus är lätt att ha med sig då den redan rätt doserad och kommer i en påse som som du kan blanda ner i vatten, juice eller smoothien gärna före måltid morgon eller kväll. Glöm bara inte bort att dricka vatten till eller varför inte prova Detox te för bästa utrensnings effekt. Kombinera gärna fiberpulvret med gröna tillskott exempelvis Clean Greens eller Vitalise.

Pukka är ett spännande företag som drivs av två engelsmän. Det grundar sig på ayurveda som är en uråldrig indisk tradition och ofta kallas för yogans syster. I korthet handlar det om att leva på ett klokt sätt och att stärka sin hälsa genom örter. Pukka har en mängd certifieringar och är både ekologiska och Fair Trade. De strävar efter långsiktiga relationer och besöker ofta till bönderna och länderna som odlar råvarorna, för ett utbyte åt båda håll...

Ta en påse om dagen

12,00 kr