Stunning Sophia - Grönt Jasminte

Stunning Sophia från Mr Jones är ett traditionellt grönt jasminte från Kina. Jasminte har en tusenårig historia och har traditionellt sett framställts genom att teblad får vila tillsammans med färska jasminblommor tills en önskad jasminsmak på teet har uppnåtts. Ibland kan jasminsmaken ta över och téet bli då lite för parfymig/blommig i smaken, men Stunning Sophia har hittat en jätttebra balans.

I Kina älskar man jasminte och man skulle nästan kunna kalla det för deras nationaldryck. När jag var i Kina så serveras det överallt till alla tänkbara tillfällen, så det är lite nostalgi för mig att dricka det:)

Det holländska Mr Jones, har tidigare endast serverat sina téer på caféer, restauranger och hotell. De har ett miljötänk och använder inga konstgjorda konserveringsmedel eller smak- och färgämnen. Många av deras téer är dessutom ekologiska. Det som jag tycker är spännande med Mr Jones, är att de har samlat téer från alla världens hörn. Dessutom är det mer "riktiga" téer för dem som inte är så vana vid örttéer.

20 påsar

45,00 kr