Yoga armband till mala – AUM

AUM är en viktig symbol för yogan och syftar ofta på något som är större än oss själva med som även finns inom oss. Men vad det nu kan vara anser yogan är upp till just dig att definiera. Kanske är det en närvaro, ett sökande eller bara en påminnelse om att ibland vända uppmärksamheten inåt…

Vi är så stolta över vår alldeles egna kollektion med yogasmycken som vi har tagit fram tillsammans med Sofia Gumpel på LOTUSPÄRLA. Vår önskan är att de ska smycka dig både till fest och till vardag och vara med dig som en liten påminnelse om allt det vackra i yogabudskapen. Hoppas du kommer tycka lika mycket om dem som vi gör:)

Alla armband är etiskt handgjorda, med högkvalitativa pärlor på elastisk tråd och kan därför variera lite i nyans, mönstring och marmorering. Men det är också det som gör varje yogaarmband unikt.

Yoga armbandet i bruna nyanser kan bäras som det är eller tillsammans med tillhörande yogahalsband. Berlocken AUM är pläterad med finsilver.

Pärlor: sesamjaspis / mahognyobsidian, rostfritt stål, ljusbrun tigerjaspis (halvädelsten), oval träpärla gjord av snabbväxande buxbom, naturligt palmträ, metallpärla, Rudraksha fröpärla.

250,00 kr