Yogahalsband – Livets träd

Vackert yogahalsband, mala i gråa nyanser. Livets träd har sedan urminnes tider symboliserat början till allt liv. Grenarna sträcker sig upp mot himlen och rötterna tränger ned under jorden och där i mitten pågår livet, just nu, i varje stund…

Vi är så stolta över vår alldeles egna kollektion med yogasmycken som vi har tagit fram tillsammans med Sofia Gumpel på LOTUSPÄRLA. Vår önskan är att de ska smycka dig både till fest och till vardag och vara med dig som en liten påminnelse om allt det vackra i yogabudskapen. Hoppas du kommer tycka lika mycket om dem som vi gör:)

Alla halsband är etiskt handgjorda, med högkvalitativa pärlor på elastisk tråd och kan därför variera lite i nyans, mönstring och marmorering. Men det är också det som gör varje smycke unikt.

Yogahalsbandet I gråsvarta toner som kan bäras som det är eller tillsammans med tillhörande yoga armband. Berlocken Livets träd är antikt pläterad med finsilver.

Pärlor: rostfritt stål, snöobsidian, facetterad glasrondell, sötvattenspärlor, frostad agat (vit), små silverfärgade mellanpärlor. Oval gurupärla av snöobsidian. Ljusgrå tassel.

699,00 kr