Yogahalsband – Snirkelhjärta

Vackert yoga halsband, mala i rosavita toner med snirkelhjärta. Kärlek och bekräftelse är något vi alla längtar efter. Kanske kan snirkelhjärtat vara en påminnelse om att vara kärleksfulla och visa omtanke i allt vi gör och till alla vi möter, inte minst mot oss själva…

Vi är så stolta över vår alldeles egna kollektion med yogasmycken som vi har tagit fram tillsammans med Sofia Gumpel på LOTUSPÄRLA. Vår önskan är att de ska smycka dig både till fest och till vardag och vara med dig som en liten påminnelse om allt det vackra i yogabudskapen. Hoppas du kommer tycka lika mycket om dem som vi gör:)

Alla halsband är etiskt handgjorda, med högkvalitativa pärlor på elastisk tråd och kan därför variera lite i nyans, mönstring och marmorering. Men det är också det som gör varje smycke unikt.

Yogahalsbandet rosavita toner som kan bäras som det är eller tillsammans med tillhörande yoga armband. Berlocken Snirkelhjärta är antikt pläterad med finsilver.

Pärlor: Frostad agat, facetterad glasrondell, fossil, sötvattenspärla, rostfritt stål, rosenkvarts. Gurupärla av facetterad rosenkvarts. Naturfärgad tassel.

699,00 kr