Allmänna villkor

Här finner du information som hjälper dig att vara trygg när du handlar hos oss.

Nöjdkundgaranti

Vi vill att du som handlar av oss ska vara nöjd med vår service och våra produkter. Därför strävar vi efter att alltid göra vårt bästa och ge dig ett bra bemötande.

Köp

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress.

I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress. 

Pris

Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vid genomförd beställning får du automatiskt en orderbekräftelse via e-post. Om du som kund inte fått en orderbekräftelse bör du kontrollera att angiven e-postadress är korrekt. Din orderbekräftelse är ditt kvitto så behåll gärna det tills paketet anlänt. 

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan eller andra missöden, och förbehåller oss rätten att justera priset. Självklart kontaktar vi dig om du har fått fel pris på din orderbekräftelse och du har i så fall full rätt att annullera din beställning.

Frakt

Frakten är 49 kr för försändelser inom Sverige med Posten. Frakten ser du redan i kassan.

Leveranstid

Din beställning skickas från oss senast 5 vardagar efter din beställning är gjord. Leverans från oss till er tar 1- 3 arbetsdagar. Om en vara är slut för tillfället och inte finns i lager meddelar vi dig via mail.

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för outlösta paket dvs returfrakt, expeditionskostnad etc. Det är minimiavgift 100 kr vid outlösta paket. Försändelsen ligger på uthämtningsstället i 14 dagar innan den returneras till oss. 

Transportskador

Vi ansvarar för transportrisken d.v.s. risken för att en produkt skadas eller kommer bort under transporten till dig. Du som kund, står för risken vid eventuell retur till oss. Eventuella transportskador ska rapporteras inom sju arbetsdagar från det tillfälle då leveransen togs emot. 

Betalning

Du betalar antingen direkt via ditt bankkort på hemsidan eller via faktura. Vi använder oss av Payson som är en säker betaltjänst på nätet. 

Om paysonfaktura

Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Avbeställning

Du kan avbeställa din order utan kostnad för dig fram till dess att beställningen har skickats. Efter denna tidpunkt är du skyldig att ta emot leveransen. 

Avbeställning av icke lagerförd vara som beställts eller tillverkats speciellt för dig, är inte möjlig, efter det att vi beställt eller påbörjat tillverkningen av varan/tjänsten. 

Ångerrätt

Enligt Distansavtalslagen så har du alltid öppet köp i 14 dagar när du handlar på nätet. Vill du byta eller ångra en vara vänligen kontakta oss på yoga@lindalilja.com

 Ångerrätten gäller endast om produkten är i oförändrat skick, och ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot produkten. Det går inte att returnera en vara där plomberingen har brutits. Du står själv för returfrakten och bör returnera ångrad produkt i originalförpackning med tillhörande emballage.

Reklamation 

Vid reklamationer rekommenderar vi att du kontaktar oss snarast yoga@lindalilja.com så vi kan rätta till felet. Meddela oss varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig. Vi följer allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Kunduppgifter

Vi skyddar dina personliga uppgifter enligt Personuppgiftslagen och använder endast informationen du lämnat till oss för att genomföra leveranser till dig.