”Det är i glappet mellan hur vi vill att det ska vara och hur det faktiskt är, som stressen, oron och smärtan bor”

Om oss

Linda Lilja Hälsa & Livsstil har erbjudit kurser i yoga, mindfulness och stresshantering sedan 2002 och drivs av Linda Lilja. Just nu har vi pausat yogadelen av verksamheten men erbjuder fortfarande KBT-samtal för dig som behöver nya verktyg när livet känns svårt. Numera inriktar vi oss även på föräldrarstöd och handledning av skolor. 

Vi är engagerade för att göra världen lite vackrare både när det gäller hälsa, miljö och hjälp till behövande. Men framför allt vill vi, förutom att inspirera och förmedla glädje, även ge ett förhållningssätt till det vi möter i livet.

Hoppas vi ses!

 

Linda Lilja

Linda är en entusiastisk och närvarande lärare som skapar en tillåtande stämning. Med värme, glädje och lekfullhet leder hon dig från hjärtat! Att ta med sig yogans förhållningssätt till verkliga livet är viktigt för henne samt att lära sig mer om sin kropp och hur man hanterar jobbiga tankar och känslor oavsett om det gäller yogarörelser, KBT-samtal eller föräldrarstöd. 

Linda har undervisat yoga, mindfulness och stresshantering sedan år 2000 för både barn och vuxna. Hon är utbildad KBT-teraput inriktining ACT och mindfulness, så det är henne ni pratar med i KBT-samtalen. I grunden är hon ekonom från Stockholms Universitet, men är även utbildad friskvårdare och har erfarenhet inom vården.