”Sök inåt efter din inre storhet och låt den leda dig med ödmjukhet”

Villkor

Först och främst vill vi hälsa dig varmt välkommen till oss! Vi hoppas att du ska trivas. Det ska bli roligt att yoga tillsammans :)

prova på yoga

Prova på

Du kan komma hit och prova på ett pass innan du bestämmer vilken kurs du vill välja. Vi har prova på veckor i början av varje termin som är gratis, men du är även välkommen under terminen för 200kr om det finns plats. Glöm inte bort att anmäla dig först.

Skulle du senare under terminen av olika anledningar vilja byta yogakurs så prata med oss så ska vi göra vårt bästa för att lösa det på bästa sätt. 

omklädningsrum yoga

Omklädningsrum

Vi har omklädningsrum, toalett och dusch, dessutom finns det skåp där du kan hänga in dina tillhörigheter. Vi ser helst att du endast tar med dig dina värdesaker in i yogashalan så får vi bättre plats till yoganHänglås finns att låna för den som vill men snälla häng tillbaka det när du är klar.

Omklädningsrummet är låst för obehöriga och du får koden när du kommer. Dock ansvarar vi inte för dina värdesaker.

ta igen yogapass

Ta igen yogapass

Vi är så glada att kunna erbjuda dig möjligheten att kunna ta igen ditt missade yogapass på något annat av våra pass som vi erbjuder (utom dem i vårdcentralens regi).

Du kan alltså yoga två gånger en vecka och sen ingen gång en annan vecka. Detta gäller dock endast i mån av plats och under pågående kurs och termin.

yoga tyresö

Huvudentrén

Vår stora entré är densamma som Folktandvårdens. Denna är dock låst vardagar efter kl 20.00 samt helger och helgdagar. De flesta passen börjar tidigare men för dig som yogar på helgen finns det en ringklocka vid entrén som du kan använda så kommer vi och öppnar. Skulle det mot förmodan vara något problem så be pizzabagarna om hjälp.

anmälan till yoga

Anmälan

Det är tråkigt men många har missbrukat våra generösa anmälningsbestämmelser. Därför tvings vi nu införa bindande anmälan utan återbetalning av inbetald kursavgift. Vi hoppas på din förståelse för detta.

yoga eget ansvar

Eget ansvar och försäkringar

Meddela gärna oss om du har skador, allergier eller om du är gravid så att vi kan anpassa yogarörelserna efter detta. Som alltid är det bara du som kan lyssna på din egen kropp, och du tar själv ansvar för det du gör. Det är viktigt att du har en egen försäkring, då du inte innefattas av våra företagsförsäkringar.