Stanna upp och ta vara på ögonblicket, som om det vore ditt sista...

Yogaresor

Följ med oss på en upplevelse som du kommer ha med dig för alltid. Tillsammans fördjupar vi vår yoga, skämmer bort oss själva samtidigt som vi upptäcker nya världar. Are you ready to fly...

Vår önskan är att kombinera våra två passioner; resor och yoga. Vi älskar att resa, se hur andra har det och uppleva allt det nya som finns där. Och vi älskar att yoga. Tillsammans är de oslagbara och de vidgar våra vyer. Varje resa har ett tema som vi tillsammans fördjupar oss i, det kan vara tex cykling, vandring, ayurveda, eller ACT.

Du erbjuds minnesvärda reseupplevelser både i Sverige och andra länder, där vi njuter av livet samtidigt som vi lär oss mer yoga. Det är ett unikt tillfälle att verkligen gå in i och utveckla sin egen yogaträning. Att resa är något mer än att bara upptäcka nya platser. Den verkliga resan börjar i vårt inre och kanske kan vår yogaträning på mattan vara en väg dit? Därför finns det alltid utrymme att både vara tillsammans med andra och få tid för sig själv. 

Resorna läggs upp lite eftersom så håll utkik efter nyheter här:)
Välkommen du också!

 Namasté

 

 

Yoga och vandra Santiago de Compostela
25 juni - 2 juli

Äntligen ska vi förverkliga en av mina och många andras drömresor, nämligen att kombinera yoga med Santiago de Compostela-vandringen. Jag har gått den förut och det är en av de finaste resor som jag gjort någonsin, så jag hoppas att du också kommer tycka om den...

Pris 12 900 kr del i dubbelrum / 15 500 kr enkelrum 
Sista anmälningsdag 15 februari

Yogakollo
18 - 20 juni, 7-15 år

Kom på yogakollo i sommar! Det här är ett kollo som ger lite mer. Barnen har lugna och mysiga dagar med en massa bus, lek och glädje under kontrollerade former, där alla blir sedda och hörda. Det blir en härlig sommarupplevelse! 

Pris: 1 990 kr
Sista anmälning före 1 juni