Stanna upp och ta vara på ögonblicket, som om det vore ditt sista...

Yogaresor

Följ med oss på en upplevelse som du kommer ha med dig för alltid. Tillsammans fördjupar vi vår yoga, skämmer bort oss själva samtidigt som vi upptäcker nya världar. Det vore ju fantastiskt om du också kunde följa med oss. Are you ready to fly...

Vår önskan är att kombinera våra två passioner; resor och yoga. Vi älskar att resa, se hur andra har det och uppleva allt det nya som finns där. Och vi älskar att yoga. Tillsammans är de oslagbara och när man dessutom får göra det med andra som gillar samma saker som vi, så blir det en sådan fin gemenskap med mycket skratt och nära samtal. Vi blir som en liten "yogafamilj" och det i sig gör resan ännu lite mer minnesvärd. 

Vi har resor både här i Sverige men även till andra länder där vi njuter av livet samtidigt som vi fördjupar vår yoga och meditation. Varje resa har ett tema som vi tillsammans "nördar" ner oss lite i. Det kan vara allt ifrån vandring, tystnad, ACT eller något annat. Men yogaresorna är något mer än att bara lära sig nya yogaställningar eller upptäcka nya platser. Den verkliga resan börjar i vårt inre och kanske kan vår yogaträning på mattan vara en väg dit? Därför finns det alltid utrymme att både vara tillsammans med andra och få tid för sig själv. 

Resorna läggs upp lite eftersom så håll utkik efter nyheter här:)

 

Yogakollo

14 - 16 juni 2018, 7-15 år

Barnen älskar sitt yogakollo och längtar hela året tills det är dags för oss att återigen åka ut till ön Lemshaga utanför Gustavsberg:) Där är varje dag är ett äventyr med yoga, mindfulnesslekar, massagesagor, korvgrillning över öppen eld och så bad förstås för den som vill... Sista kvällen sover vi utomhus i våra sovsäckar, något som barnen tycker är väldigt spännande. Det blir en härlig sommarupplevelse där alla blir sedda och hörda! 

Pris: 2 590 kr
Sista anmälningsdag 1 maj

Dagsvandring Tyresta - Nyfors

8 september 2018, ca 2 mil

Vi är många som är sugna på att yoga och vandra och därför tänkte vi ha en liten "mini yoga- och vandringsresa" där vi börjar dagen med lite yoga i gröngräset och sedan går från Tyresta by till Nyfors genom Tyrestaskogen. Det här är en otrolig fin tur, där vi kommer gå i orörd natur längsmed fyra sjöar... Lite senare på eftermiddagen kommer vi fram till Nyfors där vi avslutar med liten mediation innan vi börjar grilla. För vad passar väl bättre än att fira dagens bragd med god mat och dryck? 

Pris 750 kr
Sista anmälningsdag 1 september

Adventsretreat i tystnad med ACT

30 november – 2 december 2018

Vårt tysta adventsretreat med ACT har ju blivit lite av en tradition och i år kommer vi att vara på det vackra och unika Skärgårdshotellet i Nynäshamn. Under den här magiska helgen så kommer vi förstås att yoga, slappna av och meditera flera gånger om dagen. ACT går som en röd tråd genom hela vistelsen men sen ska vi också njuta av vår fantastiska tillvaro, låta restaurangen skämma bort oss med god vegetarisk mat, ta igen oss i relaxavdelningen eller kanske ta en promenad på klipporna…

Pris 4 990 kr del i dubbelrum / 5290 kr enkelrum
Sista anmälningsdag 30 oktober

Yogaresa till Kerala, Indien

Påsken 17 april - 28 april 2019

En resa som jag har vela göra i många år, är åka tillbaka till yogans rötter i Indien. Tanken med resan är att vi ska både ska prova lite "hard core-yoga" och bo tre dagar på Shivananda ashram med allt vad det innebär. Men sedan kommer vi att stanna resten av tiden på ett alldeles underbart hotell precis vid flodbanken där vi kan yoga och meditera, ha workshops, njuta av god mat, sol och bad. Men vi vill också uppleva det "riktiga" Indien och besöka marknader, tempel, åka ner till Indiens spets, åka flodbåt på kanalerna som engelsmännen byggde för att frakta teer och mycket mycket mer. Mer info kommer inom kort.

Yoga och vandra Santiago de Compostela

23 juni - 30 juni 2019

Så är det dags för vår mest populära resa, de sista 13.5 milen av den anrika Santiago de Compostela-vandringen. Jag har gått den flera gånger och måste säga att det en av de finaste resor som jag någonsin gjort, så hoppas du också kommer tycka om den... Varje morgon väcker vi kroppen med yoga innan det bär av mot dagens vandring. Lunch tar vi på vägen och väl framme pustar vi ut lite innan det är dags för kvällens delning och meditation. Och sist men inte minst avrundar vi dagen med tre rätters middag och njuter av att ännu en härlig dag är till enda...

Pris 13 900 kr del i dubbelrum / 16 000 kr enkelrum